Nyitólap | Regisztráció | Belépés
Fórum új válaszai
 • Faketrec/kenel tyúkoknak (0)
 • Galéria képei
  Honlap-menü
  Keresés
  Mentett bejegyzések
  Körkérdésünk
  Milyen típusú tyúkokat tartasz, tartanál?
  Összes válasz: 1096
  Mini-chat
  200
  Statisztika

  Online összesen: 1
  Vendégek: 1
  Felhasználók: 0
  Nyitólap » 2011 » Január » 2 » Honlapkatalógusba való bekerülés
  10:12 AM
  Honlapkatalógusba való bekerülés
  Kedves Tenyésztők, madárbarátok!

  Ma reggel ismét kaptam négy levelet amiben arra kértek, hogy a honlapotok linkjét tegyem fel. Sajnos vannak elfoglaltságaim, így nem mindig van időm, ezért úgy oldottam meg a dolgot (de ez eddig is így volt én csak 2 oldalt tettem be eddig), hogy aki regisztrált saját maga be tudja tenni a saját honlapját.

  Mindössze annyit kell tenni, hogy bejelentkezel a regisztrált névvel, jelszóval. A honlapkatalógus menüpontra kattintva be jön a honlapkatalógus. A bejelentkezett felhasználó jobb oldalt, felül zölddel írva láthatja a "Honlap hozzáadása" linket. Erre kattintva bejön egy oldal. Elsőként állítsuk be a kategóriát (legördülő menü), ha valamilyen kategória hiányozna úgy a kapcsolatnál üzenjetek, vagy a fórumba is be lehet írni a problémát. A kategóriákat nézzétek át, hogy a megfelelő kategóriában legyen az oldal, mivel így könnyebben rátalál az érdeklődő arra az oldalra, ami Őt érdekli. Ha a kategória meg van a Honlap megnevezését írjátok be (pl. Gipsz Jakab tenyésztő oldala, vagy Törpe Cochin fajtaklub, stb.). Utána a linket beírjátok. Illetve le lehet írni a honlap leírását, hogy mivel foglalkozik, vagy amit gondoltok, hogy érdemes tudni az oldalról.
  Teljes név, a hozzáadó személye, vagy a hozzáadandó oldal tulajdonosának neve! Hozzá lehet adni még az elérhetőségként az e-mail címet, de nem kötelező.

  Köszönöm a megértéseteket.
  Megtekintések száma: 429 | Hozzáadta: Imre | Helyezés: 0.0/0
  Összes hozzászólás: 0
  Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
  [ Regisztráció | Belépés ]