Nyitólap | Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Fórumról » Fórum használata » Apróhirdetések feladása
Apróhirdetések feladása
ImreDátum: Szerda, 2010-11-17, 10:01 AM | Üzenet # 1
Alezredes
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 120
Állapot: Offline
A mai naptól kezdve minden látogató tehet fel apróhirdetést. A hirdetés feladásának a menete a következő.

Az apróhirdetés menüpont után a fenti képen látható oldal jön be. Jobb oldalt felül a Hirdetés feladása linkre kattintunk. Ezután az alább bemutatott oldalra csatlakozunk.

Itt értelemszerűen kitöltjük a megfelelő részeket. A * jelölt részek kötelezően kitöltendők!
Kategória: Legördülő menüből a megfelelő kategóriákat jelöljük ki (pipa), lehetséges többet is kijelölni, ha többféle állatot keresünk, vagy eladásra kínálunk. Így a hirdetés minden bejelölt kategóriában megjelenik. Tehát nem kell külön hirdetést feladni!
Pl. kutyát és galambot is elkívánunk adni. Elég a hirdetés szövegében leírni mit árusítunk, a kategóriában pedig bejelöljük a kutya fejezetben a kölykök (ha kölyök) kategóriát, mellette pedig a galambok fejezetben a húsgalamb (ha húsgalamb) kategóriát.
Hirdetés típusa: Legördülő menüből kiválasztjuk mit szeretnénk, információ (pl. ha valaki egy kiállítást, börzét szeretne hirdetni), kereslet, kínálat.
Hirdetés tárgya: A hirdetés tulajdonképpeni címe (pl. Eladó 3 db. texán hím)
Hirdetés szövege: Itt a feladott hirdetések szövegét írjuk be. A szerkesztővel a szöveget tudjuk formázni, kiemelni, stb.
Screenshot(képernyőmentés): Itt képet tölthetünk fel a gépünkről (a hirdetés tárgyához illeszkedőt), de én nem javaslom, jobb ha egy képfeltöltő oldalra tesszük be és a hirdetésszövegében ezt belinkeljük.
Megye: Legördülő menüből kiválasztjuk, hogy melyik megyében kínáljuk eladásra az állatot.
Kapcsolattartó személy: Ki az akit az érdeklődő keressen
E-mail: Egy e-mail cím, amelyen érdeklődhetnek a hirdetéssel kapcsolatban
Honlap: Ha van honlapja a hirdetés feladójának beírhatja (pl. a honlapján vannak képek az eladásra felkínált állatokról)
Telefon: Telefonszám, amelyen érdeklődni lehet a hirdetménnyel kapcsolatban

Ha mindezeket kitöltöttük, akkor lejjebb görgetjük az oldalt.

Publikálás határideje : Itt beállítjuk a hirdetés meddig legyen aktív, tehát látható. Én az egy hónapnál hosszabb hirdetés beállítást nem javaslom senkinek mivel, annyi idő alatt az áru el is fogyhat, vagy egyéb probléma jöhet közbe. Ha az aktív hirdetés lejár, akkor az automatikusan törlődik is, minden ott feltüntetett adattal. A hirdetések számát nem korlátoztam, de ha valaki ugyanazt árulja egyszerre többször is, annak hirdetéseit törlöm és kitiltom az oldalról.
Felhasználói beállítások: itt kipipálhatjuk, hogy Értesítsen-e a rendszer e-mail-ben, ha a hirdetéshez hozzászóltak. Pl. az érdeklődő nem kíván, telefonálni , vagy levelezni, itt is feltehet kérdéseket.
Tag-ek: google keresőrobotja számára írhatunk be segítségül szavakat, amelyek a hirdetéshez kapcsolódnak. Ezzel az interneten való hirdetés terjedését segítsük elő. Tehát, ha írunk bele, hamarabb megtalálják az érdeklődők a hirdetést. Pl. ha tacskó kiskutyát árulunk, akkor a tag-hez érdemes beírni "tacskó, kutya". Így ha valaki a google keresőjébe tacskót keres, a google hamarabb a hirdetéshez irányítja az érdeklődőt. 4-5 tag-nél többet nem érdemes beírni, mert ezzel az ellenkező hatást érhetjük el.
Az anyag beállításai: Itt csak a hozzászólás engedélyezését tartom érdemesnek megemlíteni. Ha engedélyezzük, akkor a fentebb (Felhasználói beállítások:) már leírt esetben tegyük.

 
Fórum » Fórumról » Fórum használata » Apróhirdetések feladása
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: