Nyitólap | Regisztráció | Belépés
Fórum új válaszai
  • Ragasztás, lakkozás (11)
  • Galéria képei
    Honlap-menü
    Keresés
    Mentett bejegyzések
    Körkérdésünk
    Milyen típusú tyúkokat tartasz, tartanál?
    Összes válasz: 1173
    Mini-chat
    200
    Statisztika

    Online összesen: 1
    Vendégek: 1
    Felhasználók: 0
    Nyitólap » 2013 » Március » 19 » Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok 2013
    11:51 AM
    Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok 2013
    Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok. 2013-ban huszadik alkalommal rendezik meg a kiállítást és vásárt Hódmezővásárhelyen. Fajtabemutató és bírálat, valamint versenyek és fórumok is várják a résztvevőket.

    A magyar mezőgazdaság egyik legnagyobb jelentőségű szakmai találkozójává vált az Alföldi Állattenyésztési Napok Szakkiállítás és Vásár, amelyet a hódmezővásárhelyi Hód-Mezőgazda Zrt. szervez kezdettől fogva a Magyar Állattenyésztők Szövetségének jelentős segítségével. A rangos szakmai rendezvény 2005-tõl a növénytermesztési ágazat bemutatásával is bővült, s így a kiállítás elnevezése 2007-től Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokra változott.

    A részvénytársaság teremtette meg Magyarországon az újkori állatkiállítások kultúráját, s vezette be az állatbírálatokat a legfejlettebb állattenyésztő országok mintája alapján. 2011-ben immáron tizennyolcadik alkalommal ad otthont a küllemében is lenyűgöző állatkiállítói terület a rendezvénysorozatnak. Kellemes hangulatú, magyaros stílusú nádfedeles faszerkezetes állatbemutató terek között járva a vidék legnagyobb mezőgazdasági szakmai találkozója fogadja a látogatókat.

    Az állattenyésztés hat ágazata, a ló-, a szarvasmarha-, a sertés-, a juh-, kecske- és a baromfitenyésztők mellett az állattenyésztés és az ahhoz kapcsolódó növénytermesztés szakiparának legjelesebb képviselői mutatkoznak be Hódmezővásárhelyen.



    2013. április 26. /péntek/ - 2013. április 28. /vasárnap/  

    Megtekintések száma: 1884 | Hozzáadta: Imre | Helyezés: 0.0/0
    Összes hozzászólás: 0
    Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
    [ Regisztráció | Belépés ]