Nyitólap | Regisztráció | Belépés
Fórum új válaszai
  • Ragasztás, lakkozás (11)
  • Galéria képei
    Honlap-menü
    Keresés
    Mentett bejegyzések
    Körkérdésünk
    Milyen típusú tyúkokat tartasz, tartanál?
    Összes válasz: 1173
    Mini-chat
    200
    Statisztika

    Online összesen: 1
    Vendégek: 1
    Felhasználók: 0
    Nyitólap » 2013 » Március » 19 » Április 19-21. között rendezik meg a Pápai Agrárexpót
    9:13 AM
    Április 19-21. között rendezik meg a Pápai Agrárexpót
    Április 19. és 21. között rendezik meg a 17. Pápai Agrárexpo mezőgazdasági kiállítás és vásárt - jelentették be szerdán a szervezők. Győrffy Balázs, a Magyar Agrárkamara átmeneti elnöke elmondta: az új agrárkamarai köztestület létrehozásával nem változik az az álláspont, hogy a pápai rendezvényt a kamara fontos eseménynek tartja és továbbra is közreműködik a program szervezésében, lebonyolításában.
    Az átmeneti elnök szólt arról is, kezdeményezi, hogy az Országgyűlés mezőgazdasági bizottsága kihelyezett ülést tartson az Agrárexpo idején Pápán, és a megalakuló Nemzeti Agrárkamara elnöksége is szervezzen kihelyezett ülést a rendezvényhez kapcsolódva.
    A Veszprém Megyei Agrárkamara idén is társszervezőként vesz részt az Agrárexpón és a korábbinál szélesebb körben - a régió határait túllépve - próbálják megszólítani a gazdálkodókat a kiállításon való részvételre - szögezte le Radovits Tibor, a Veszprém Megyei Agrárkamara megbízott elnöke.
    Tájékoztatása szerint az Agrárexpo kiemelt szakmai programjai között szerepel - a tervek szerint - az országos sertésprogramról szóló tájékoztató, a Pápa térségét érintő sertéságazati kérdések megvitatása, a helyi értékesítési lehetőségek fejlesztésének módjairól szóló tanácskozás, a 2014-tól induló uniós költségvetési ciklussal kapcsolatos információk és az idei támogatási lehetőségeket ismertető előadás.
    A szakmai programok mellett az agrárexpo ezúttal is igazi családi programnak ígérkezik, a rendezvény idején számos kulturális és szórakoztató esemény várja a látogatókat. A hagyományoknak megfelelően vasárnap a vadászaté lesz a főszerep, a szombati napot pedig a tavalyi évhez hasonlóan a horgászatnak szentelik. Arról, hogy az előző évekhez hasonlóan kormányzati támogatást kap-e a város a rendezvényhez, Áldozó Tamás (Fidesz-KDNP) polgármester még nem tudott nyilatkozni – írta az MTI.
    Megtekintések száma: 1181 | Hozzáadta: Imre | Helyezés: 0.0/0
    Összes hozzászólás: 0
    Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
    [ Regisztráció | Belépés ]